Trade Flow s.r.o.

Letos se firma Trade Flow s.r.o. zúčastnila konference společnosti SurfCleaner  ve švédském Stockholmu.

Celkem 21 delegátů zastupujících 16 zemí se zúčastní akce v sídle společnosti SurfCleaner ve švédském Stockholmu. Přichází krátce po inaugurační konferenci distributorů společnosti, která se konala v květnu, začátkem tohoto roku.

„Opravdu neexistuje lepší způsob, jak komunikovat bohaté dědictví značky SurfCleaner a vášeň pro naši technologii, než se přímo setkat s naším týmem a provádět návštěvy zákazníků, abyste viděli produkty v akci. Pro nové i zavedené partnery to poskytuje životně důležité praktické zkušenosti, aby si rozšířili znalosti, prohloubili porozumění a rozvinuli osobní vztahy.

SurfCleaner je nadšený z pozitivního, udržitelného a přímého dopadu na životní prostředí. Naše špičková technologie separace vody je obrovsky všestranná a dokáže přinést významná zlepšení v několika tržních segmentech v hodnotě 1 miliardy dolarů, přičemž všechny trpí zásadními problémy s látkami znečišťujícími vodní povrch. Pro maximalizaci tohoto potenciálu však zůstává zásadní, abychom budovali partnerství s podobně smýšlejícími lidmi po celém světě, se kterými sdílíme základní hodnoty. To je důvod, proč pokračujeme ve společném úsilí rozšířit naši globální stopu. Společně jsme na společné misi, abychom prosazovali čistší vodu, snížení emisí skleníkových plynů a silnější oběhové hospodářství.

Uvedl viceprezident SurfCleaner pro mezinárodní prodej, Stefan Wall Qvist.

Pro více informací o SurfCleaner klikněte zde.