Trade Flow s.r.o.

Trápí Vás častá výměna hadic a spotřeba lubrikantu u Vašich stávajících peristaltických čerpadel?

Věřte nám, že nejste sami.

Proto se tým odborníků ze světa peristaltických čerpadel, který má rozsáhlé znalosti o technologii, jejích výhodách, úskalích a aplikacích, rozhodl vytvořit hadicové čerpadlo, které bude odpovídat potřebám zákazníků a vyřeší komplikace spojené s častou údržbou.

Tak vznikla čerpadla Peribest, která jdou vstříct inovaci, kvalitě, vývoji a technologii.

Peristaltická čerpadla PeriBest byla navržena a vyrobena tak, aby řešila širokou škálu vysoce náročných aplikací na trhu úpravy vody a průmyslu obecně, jako je chemický, potravinářský a nápojový průmysl, papír a keramika, hornictví a stavebnictví.

Vývoj zařízení je založen na extrémně odolné konstrukci s XXL válečky, peristaltické hadici nejnovější generace s delší životností a rychlou a jednoduchou montáží, uvedením do provozu a údržbou, které výrazně snižují prostoje a zlepšují provozní náklady.

Tohoto vysoce konkurenceschopného a efektivního vývoje bylo dosaženo díky silné znalosti peristaltické technologie a jejích limitů a požadavků. To vedlo k diferencovanému produktu s velkými konkurenčními výhodami ve srovnání s tradiční konkurencí v tomto odvětví.

Inovace, kvalita a technologie jsou základními podmínkami pro vývoj nové produktové řady PeriBest Pumps.

V čem je tedy konkurenční výhoda peristaltických čerpadel Peribest?

Konkurenční peristaltická čerpadla využívají buďto systém rolen nebo vaček.

Rolny jsou šetrné k hadicím, nicméně čerpadla, která využívají systém rolen jsou často málo výkonná a nedosahují potřebných tlaků.

Vačky jsou schopny dosahovat vysokých tlaků, zde je ovšem obrovský problém v opotřebovávání hadic a spotřebě lubrikantu.

Čerpadla Peribest mají robustní konstrukci využívající systém XXL rolen, které kombinují výkonost vaček a šetrnost rolen. Jedná se tak o dokonalou kombinaci, která zaručuje klidný a dlouhodobý chod bez potřeby zásahu údržby.

Díky svému inovativnímu designu jsou peristaltická čerpadla Peribest schopna přečerpat větší objem kapaliny na 1 otáčku. To v provozu znamená, že je potřeba vykonat méně otáček, aby byl přečerpán požadovaný objem kapaliny, což opět prodlužuje životnost hadice.

U životnosti hadice ještě zůstaneme. Čerpadla Peribest totiž využívají hadice poslední generace. Více o hadicích Peribest naleznete zde.

Vzhledem k provozním nákladům na spotřebu elektřiny mysleli ve společnosti Peribest také na efektivnější využívaní energie. Proto jsou čerpadla Peribest schopna oproti konkurenci pracovat s menšími motory, čímž opět velmi snižují provozní náklady.

Čerpadla PeriBest byla oceněna jako technická inovace v soutěži technických novinek pořádané výstavou SMAGUA.

Produkty Peribest naleznete zde.