Trade Flow s.r.o.

S radostí oznamujeme, že naše firma, Trade Flow s.r.o., se stala jedním z finalistů prestižní soutěže Firma roku Královéhradeckého kraje 2023. Tato soutěž, pořádaná Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje, každoročně oceňuje nejlepší firmy v regionu v různých kategoriích.

Co je soutěž Firma roku?

Soutěž Firma roku je platformou pro uznání a ocenění úspěšných podniků, které přispívají k ekonomickému růstu a inovacím v našem kraji. Soutěž je rozdělena do několika kategorií podle velikosti podniků a oborů jejich činnosti. Trade Flow s.r.o. se účastnila v kategorii pro firmy do 50 zaměstnanců.

Naše cesta k finále

Účast v této soutěži byla pro nás velkou výzvou a zároveň příležitostí představit naši firmu širší veřejnosti. Být mezi finalisty je pro nás obrovským oceněním naší tvrdé práce a odhodlání. Naše firma se zaměřuje na inovativní řešení a kvalitní služby, což se odrazilo i v hodnocení odborné poroty.

Hodnocení a kritéria

Hodnocení probíhalo na základě několika kritérií, včetně ekonomických výsledků, inovací, přístupu k zaměstnancům a společenské odpovědnosti. Jsme hrdí, že jsme v těchto oblastech obstáli a byli zařazeni mezi nejlepší firmy v našem regionu.

Co pro nás znamená být finalistou?

Být mezi finalisty soutěže Firma roku je pro nás nejen prestižním oceněním, ale také potvrzením, že jdeme správným směrem. Toto uznání nás motivuje k dalšímu růstu a zlepšování našich služeb. Zároveň nám poskytuje příležitost zviditelnit naši firmu a posílit naši značku.

Poděkování

Rádi bychom poděkovali všem našim zaměstnancům za jejich neúnavnou práci a nasazení, našim zákazníkům za jejich důvěru a loajalitu a našim partnerům za jejich podporu. Bez vás by naše úspěchy nebyly možné.

Co dál?

I nadále se budeme snažit poskytovat nejlepší služby a produkty našim zákazníkům a přispívat k ekonomickému rozvoji našeho kraje. Sledujte naše webové stránky pro další novinky a aktuality.

Děkujeme vám za vaši podporu a důvěru. Těšíme se na další společné úspěchy!